Sztárok

Az olimpikon szexképekkel állna bosszút Anikón

Havas Henrik könyvet írt Molnár Anikóról. Ugyan a kézirat még nem került nyomdába, a volt szeretők már most aggódnak, mi derül ki róluk a könyvből. Egyikük, Kammerer Zoltán megtorlást helyezett kilátásba.

Az olimpikon elhatározta, hogy abban az esetben, ha magára ismer majd a könyvben, akár kompromittáló fotókat is közzétesz – írja a Bors Online. Állítólag a már botránykönyvnek titulált mű szerzője, Havas Henrik hangsúlyozta, hogy az exek neve nem szerepel a könyvben. Kammerer Zoltán viszont attól tart, hogy fel fogják ismerni, melyik epizódnak a főszereplője, és ha valóban így lesz, bosszút fog állni.

Az olimpikon szexképekkel állna bosszút Anikón
Itt még minden szép volt

 

A kajakos a Borsnak elmondta: Anikó jobban tenné, ha befogná a száját, mert ha magára ismer, összefog az összes volt palijával – akikből van egypár –, és olyan könyvet írnak róla, amilyet még nem látott a világ. És ha ez még nem lenne elég, a birtokában lévő pikáns fotókat is felhasználja a könyvhöz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top