Sztárok

Kata tizennégy kilót fogyott két hét alatt

Hajdú Péter felesége még csak alig több mint két hete hozta világra közös gyermeküket, de máris 14 kilótól szabadult meg. Állítólag kislánya étvágya miatt fogyott ennyit.

Itt még pocakkal
Itt még pocakkal

A hollywoodi kismamák mögé zárkózik fel a fogyási versenyben Hajdú Péter fiatal felesége, Sarka Kata. A kismama teljesítménye sokak számára csak álom. Kata alig több mint két hét alatt fogyott le 14 kilót.

Kata Joshi Bharatnál mesélte el, hogy odafigyel az étkezésére, és egyáltalán nem eszik édességeket. Bevallotta azt is, hogy a káprázatos súlyvesztés nem következett volna be ennyire gyorsan, ha kislányának, Noéminek nem lenne ilyen hatalmas étvágya. A kislány imádja az anyatejet, és Kata mindent megtesz azért – például homeopátiás készítményeket szed –, hogy sokáig tudja őt szoptatni.

Kata azt is elmondta, hogy még nyolc kilótól szeretne megszabadulni, de ehhez tornáznia kellene. Orvosai viszont azt tanácsolják, várjon még pár hetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top