Sztárok

Hány milliót ér Ördög Nóra?

Az RTL Klub üdvöskéjéért több millió forintot hajlandó fizetni a konkurens kereskedelmi csatorna. A TV2 egy új szuperprodukció műsorvezetőjeként vetné be Nórát.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ördög Nórát a Blikk információi szerint nemrég megkeresték a TV2-től, a műsorvezető pedig gondolkodási időt kért tőlük. Ördög Nóra azóta sem nyilatkozott semmit az üggyel kapcsolatban.

A műsorvezető nyolc évvel ezelőtt gyakornokként érkezett az RTL Klubhoz, ahol szorgalmas és kitartó munkával először szerkesztő, majd műsorvezető, végül a csatorna egyik ász műsorvezetője lett. Itt ismerkedett meg szerelmével, Rubin Kristóffal is. A férfival több év kapcsolat és néhány hónap házasság után különváltak útjaik.

A boldog békeidők tehát véget értek, a TV2 pedig nemcsak szakmai váltást jelentene Nóra számára. Együtt dolgozhatna jelenlegi kedvesével, Nánási Pállal, aki a TV2 hivatalos fotósa.

A napilapnak az RTL Klub kommunikációs igazgatója elmondta, hogy hosszú távon számítanak Nórára, aki pontosan tudja, hogy a váltás sok műsorvezetőnek nem volt előnyös szakmailag.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top