Sztárok

Angelina Jolie halálosan boldogtalan

A hollywoodi rossz nyelvek szerint Angelina Jolie már egyáltalán nem boldog Brad Pitt-tel.

Jóllehet a múlt héten még közösen kerestek családi fészket New Yorkban, a hatgyermekes anyuka a pletykák szerint már csöppet sem boldog Braddel. A díva egyik bizalmasa szerint Angelina megmondta Bradnek, hogy nagyobb szabadságra van szüksége. Angie független személyiség, akinek szüksége van magányra ahhoz, hogy jól érezze magát. Ha besokall vagy túlterhelt, akkor egyszerűen továbbáll.

Miután az utóbbi években csak azon volt, hogy a nyolctagú família minden gondját-baját orvosolja, úgy tűnik, Angie egyszerűen elfáradt. „Angelina nem érzi jól magát mostanában a bőrében, és egy kicsit depressziós is – mondta a színésznő barátnője. – Az utóbbi időben nagyon lobbanékony, és nemegyszer volt dührohama is.”

Nemcsak a hat csemete nyúzza Angelinát, aki egyébként a korábbi hírek szerint újabb poronttyal bővítené a családot, hanem Brad is. Egy ismerősük szerint Brad sem túl nagy segítség. Az utóbbi időben gyakran maradt ki esténként a haverjaival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top