Sztárok

Kiszel Tünde nem vágyik több szexre

A népszerű médiaszemélyiség kegyeiért még az Operabálon is versengtek az urak. Bár kísérője nem akar tőle szexet, Tünde leszögezte, hogy van, aki melegen tartja az ágyát.

A Cool Live műsorában Zimány Linda a naptárak királynőjét, Kiszel Tündét faggatta az őt körülvevő férfiakról, akik szinte minden óhaját lesik, a tenyerükön hordozzák. Így volt ez az Operabálon is, annak ellenére, hogy Tünde új lovagjával érkezett:

– Gábor az úriember neve. Aki látta az új naptáramat, már bizonyára ismeri az arcát – árulta el Tünde, majd bemutatta a szóban forgó képeket a nézőknek, de rögtön leszögezte, mély barátságon kívül semmi sincsen közöttük.

Ennek ellenére rengeteg időt töltenek együtt, és az utóbbi időben számos rendezvényen jelentek meg egymás oldalán, így a már említett bálon is, ahol önfeledten táncolták végig az estét. Tünde ezért fontosnak érezte, hogy tisztázza, mit ért azon, hogy Gábor a lovagja:

– Kedves, figyelmes, bókol. Mondhatni, rajong értem, de ez nem feltétlenül takar szerelmet, szexet pedig egyáltalán nem!

Gyengéd szálak tehát nem fűzik egymáshoz Tündét és Gábort, de a díva már a műsor elején elárulta, rendben van a szexuális élete. Ebből arra következtethetünk, hogy a művésznő életében titkon helyet kapott egy férfi, aki belopta magát a szívébe, de vajon ki lehet az? Ez egyelőre rejtély marad, de találgatásokra Gábor is és az Operabálon Tündére kacsintó Franco Nero is ad okot bőven.
(Cool Live)

Zimány Linda és Kiszel Tünde
Zimány Linda és Kiszel Tünde

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top