Sztárok

Gombos Edina edzés nélkül fogyott

A 31 éves műsorvezető kislánya októberben született. Edina visszanyerte versenysúlyát, és remek formában van. A fogyókúrás titok nyitja azonban nem a mozgás, és nem is a visszafogott táplálkozás.

Edina a Blikknek elmondta, hogy koplalás és edzés helyett mást választott: ultrahangos technika révén érte el ismét versenysúlyát, és újra 58 kiló. A műsorvezetőnő négy hónap alatt 7 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, és most újra kirobbanó formában van.

Edina nemcsak fittebbnek és egészségesebbnek érzi magát, de a bőre is sokkal feszesebb lett. Ráadásul rengeteg energiája szabadult fel, amit nem is bán, hiszen nem könnyű dolgozni és babázni egyszerre. Szerencsére a kislánya, Miranda végigalussza az éjszakát.

Edina a kis családnak ugyan örülhet, a közös otthonnak azonban még nem. Másfél éve vettek egy házat, amelyet életveszélyes állapota miatt le kellett bontani. Mostanra viszont már tető alatt van az új lak, és hamarosan megkezdik a belső munkálatokat is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top