Sztárok

Hajnalig buliztak a sztárok az Oscar-gála után

Az Oscar-díjak átadása után pezsgő a hangulat és fiatal az este a hírességek számára. Ilyenkor a legtöbben felkerekednek, hogy Los Angeles felkapott helyein ünnepeljék meg az éjszakák éjszakáját.

Anne Hathaway és Meryl Streep
Anne Hathaway és Meryl Streep

A legtradicionálisabb parti, a krémek krémje a Governors Ball, ahol minden ünnepelt tiszteletét teszi egy időre. Itt gratulált először Sean Penn-nek a tavaly Oscar-díjat nyert Tilda Swinton.

Ugyanitt borult egymás nyakába a tizenötször jelölt Meryl Streep és az akadémia újdonsült sztárja, Kate Winslet, akik közt nyoma sem volt a feszültségnek. Ahogy Anne Hathaway is kedélyesen elnevetgélt a színésznőóriással.

A másik kedvelt buli a Vanity Fair Party, ahol többek közt Jennifer Aniston és kedvese tették tiszteletüket, de azok is ide igyekeznek, akik nem vettek ugyan részt a gálán, de a partira kaptak meghívót.

A harmadik hely Elton John legendássá vált bulija a Pacific Design Centerben, ahol Victoria Beckham, Eva Longoria és a burleszktáncos Dita Von Teese is tiszteletét tette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top