Sztárok

Jennifer Anistonon röhögött Angelina Jolie

Miközben a Gettómilliomos tarolt az Oscar-gálán, a bulvársajtót az érdekelte, vajon hogyan viseli Angelina Jolie és Jennifer Aniston egymás közelségét. Brad Pitt jelenlegi és volt kedvese igazi színésznők, arcizmuk sem rándult egymás láttán.

Angelina természetesen szerelmével, a szintén jelölt Brad Pittel együtt vonult fel a vörös szőnyegen, Pitt volt felesége pedig kedvesével, John Mayerrel érkezett. Pitt és Jolie a People magazinnak elmondta, hogy mind a hat gyerkőcük otthon van, és valószínűleg éppen spagettit kennek a falra, mialatt ők a vörös szőnyegen nyilatkoznak.

A gála során Jennifer és Angelina jól láthatták egymást, hiszen mindössze tizenkét széknyire ültek egymástól. Jennifer Aniston kollégájával, Jack Blackkel konferálta fel a legjobb animációs filmnek járó díjat. Mialatt a színpadon viccelődtek, a kamera Angelina arcát pásztázta. A színésznő azonban őszintén nevetett és tapsolt a poénokon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top