Sztárok

Még mindig szereti Gesztesit a volt feleség

Gesztesi Károly volt apósa szerint a lánya még mindig szerelmes a színészbe. A fiatal nő most ismét gyermeket vár, de még a családtagok sem sejtik, ki az apa.

Gesztesi Károly és Liptai Claudia házassága kemény próbát áll ki. Az újabb és újabb részletekkel gazdagodó történet egyre bonyolultabb. Most a színész második feleségének, Nikolettának az édesapja vallott a Bors Online-nak.

Nikolettának és Gesztesi Károlynak két közös gyermeke van. Mivel a férfi nagyon szereti csemetéit, nem akart tőlük elszakadni a válás után sem. Úgy alakult, hogy egy telken építettek házat, a volt és a jelenlegi családot csupán egy kerti út választja el egymástól.

Nikoletta apja úgy gondolja, hiába szereti a lánya még mindig a volt férjét, nem ő tehet arról, hogy Gesztesi és Liptai házassága megromlott. Állítása szerint Nikoletta nagyon jószívű és jólelkű ember, aki soha nem zavarta meg az új pár életét, még a lábát sem tette be a lakásukba.

A volt após csak azt kívánja, hogy Nikoletta, aki ismét gyermeket vár, legyen boldog. Azt szeretné, ha a kapcsolata ismét szorosabbá válna Gesztesivel, mert akkor az egész család együtt maradna. Mondta ezt annak ellenére, hogy nem tudja, ki lánya leendő gyermekének az apja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top