Sztárok

Clooney újságírónővel kavar

Lehet, hogy George Clooney megunta a hosszú lábú modelleket, és komolyabb nőre vágyik? Minden jel erre utal, mert a sármos színész újabban egy újságírónő kegyeit keresi.

Clooney egyik ismerőse nyilatkozta, hogy a férfi most igazából szerelmesnek tűnik, ami a számtalan eddigi kapcsolata során ritkán fordult elő. Clooney választottja ráadásul sokkal fiatalabb is, mindössze 26 éves. Igaz, hogy nem szakmabeli, de így is híres, mert Fatima a tavaly meggyilkolt Benazir Bhutto unokahúga.

 
 

 

Egyelőre távkapcsolat az övék, hiszen messze élnek egymástól, és telefonon, illetve interneten tudnak érintkezni. A lány egyelőre nem veszi komolyan George Clooney-t, hiszen bőven volt alkalma hallani róla és a hódításairól, sőt Amerikában is sok időt töltött, hiszen ott járt egyetemre. Kíváncsian várjuk, vajon a szívtipró színész most is eléri-e a célját, vagy pedig hoppon marad.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top