Sztárok

Várkonyi Andrea: Már nem féltenek Gábortól!

Sokan óvták őt, amikor a biztos házasságát feladta a bizonytalanért. Ám az élet bebizonyította, jól döntött. Bochkor Gábor olda­lán rátalált a boldogság – és csodának csodájára az anyaság is.

Nem újdonság, hogy ha két híresség egymásra talál, kikiáltják őket álompárnak. Andreánál és Bochkor Gábornál ez nem így volt. Kezdetben kötözködött velük a bulvársajtó, de mára kiderült: akármit is írjanak, ők minden téren passzolnak egymáshoz. Úgy, ahogy azt Andi gondolta.

– Mindig jók voltak a megérzéseid?

A „boszorkányos” jelzőt többször megkaptam… Sok mindent megérzek, legyen szó akár párkapcsolatról, akár barátságról: megesik, hogy mások ki sem mondják a gondolataikat, de én már ismerem azokat. Az álmaim is színesek, és gyakran Nóri lányom és Gábor is szerepel bennük.

– Párodtól sokáig még a kollégáid is óvtak. Most, hogy már apaként is megállja a helyét, leszoktak erről?

Le, abszolút le! Gábor be is szokott hozzánk jönni a TV2-be. Olyan is van, hogy behozza Nórit, és ő vigyáz rá, amíg én a stúdióban vagyok. Egyébként a barátaim előtt nem kellett Gábornak bizonyítania, ismernek engem, tudták: jól választok.

– Mi sem tükrözi ezt jobban, mint Nóri érkezése, hiszen volt férjeddel évekig csak próbálkoztatok, de Gáborral egyből összepasszoltatok. Szerinted mi az oka, hogy egyre több nő néz szembe ilyen problémákkal?

– Vannak földhözragadtabb és kevésbé racionális teóriák. Beszélnek kémiai passzolásról, de legalább annyira fontosak
a pszichés, tudat alatti dolgok. Semmiképp nem segít, ha napi szinten ezen aggódunk. Persze én is utáltam, ha azt mondták, ne figyeljünk erre. Már hogy a fenébe ne figyelnénk! Ebből a szempontból szerintem a környezetváltozás – akár egy utazás is – segíthet, a lényeg, hogy a napi robotból, a mindennapi monotonitásból kiszakadjunk. A stressztől, a rohanástól, a „nagyon akarom”-tól a gyerekvállalás is nehezebb. Talán Nóri is azért születhetett meg, mert félretettem a görcsös akarást.

Vele új fejezet nyílt az életetekben…

– Igen, őrületes szerelemben vannak Gábor­ral, aki remek apa. Ez azért is fantasztikus, mert ez az egyetlen dolog, amit egy párkapcsolatban nem tudhatsz előre: akármennyire is ismered a kedvesed, nem derül ki, milyen apa lesz. Szerintem ezért óriási szerencse, hogy nálunk egyeznek a nevelési elvek: Gábor mindig elfogadta, amit mondtam, és fordítva, egyszerűen azért, mert mindenben egyetértettünk.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál, most sminktáskaszettel is kapható!
www.maximanet.hu

Műsorvezető.lap.hu »
Bochkor Gábor.lap.hu »
Tv.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top