Sztárok

Vágó István távozik az RTL Klubtól?

Vajon meddig mellőzheti a képernyőről az egyik kereskedelmi csatorna az egyik legnépszerűbb műsorvezetőt, Vágó Istvánt? És vajon meddig bírja elviselni a kvízprofesszor ezt a hálátlan szerepet?

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

Egy ideje nem kapott elég feladatot az RTL Klub sztárműsorvezetője, Vágó István, akit nagyon sokan várnak vissza a képernyőre. A Bors Online úgy tudja, Vágó István a kényszerpihenő alatt saját műsorötleten dolgozott, és reménykedik benne, hogy ezzel térhet vissza.

– Nekem az a fontos, hogy a műveltségi vetélkedő ne múljon ki, és akinek igénye van rá, megtalálhassa a képernyőn – nyilatkozta a napilapnak.

Egyelőre azonban az sem biztos, hogy megegyeznek a csatornával, és maga a műsorvezető sem mond semmi biztosat. Egyesek azt is tudni vélik, hogy ha a következő idényben sem kap műsort, akkor elhagyja a csatornát. A Blikk információi szerint a műsorvezető még 2008 decemberében leült tárgyalni a konkurens TV2-vel, de az egyeztetések azóta abbamaradtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top