Sztárok

Ismét babát vár a Barátok közt egykori sztárja

Ez lehet Farkasházi Réka mottója, aki ismét babát vár. Külön öröm számára, hogy az egyik leghíresebb kortárs költő verseit énekelheti fel készülő albumára.

Farkasházi Réka a Csak Csajokban
Farkasházi Réka a Csak csajokban

A Csak csajok e heti társműsorvezetője a terhességéről csak szűkszavúan nyilatkozik.
– Úgy gondolom, hogy minden gyerek más, így az igényeik is különbözőek. Nem tervezem meg előre, hogy mit hogyan csinálok majd, mert úgyis minden a baba megszületése után, illetve az adott pillanatban dől el – árulta el.

Réka kisfia, Beni születése után gyereklemezzel jelentkezett, amely hatalmas siker, ezért Réka már a folytatást tervezi.
– Karácsonykor szeretnénk megjelentetni az újabb lemezt. Ezen a kiváló erdélyi költő, Kovács András Ferenc Hajnali csillag peremén című kötetének gyermekverseit éneklem. Hatalmas boldogság számomra, hogy egy olyan költő, akinek a Kaláka is megzenésítette a műveit, elismerően nyilatkozott a feldolgozásainkról.

Réka szeretné még tavasszal felénekelni a dalokat a készülő lemezre, hogy később kizárólag a babával és a négy és fél éves Benivel foglalkozhasson. Egyelőre azonban nem mondott le koncertezésről, és reméli, hogy még tavasszal is el tud vállalni egy-egy felkérést.

(RTL Bulvár)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top