Sztárok

Jessica Simpson a kilóival kampányol

Jessica Simpson olyan lazán veszi a meghízásával kapcsolatos durva kritikákat, hogy egyesek azt gondolják, az egész csak PR-fogás, amelyet a menedzser Simpson édesapa gondolt ki. Ha nem az lenne, Jessica tenne valamit a súlyfölösleg ellen.

Való igaz, hogy Jessica Simpson mostanában nem a szakmai sikereivel került a lapok címlapjára. A hízása körüli felhajtást a countryénekesnő arra használta fel, hogy reklámozza az általa tervezett ruhákat.

Jessica ugyanis bőrönd- és ágynemű-kollekciója mellett most már a saját nevével fémjelzett ruhamárkával is bővíteni szeretné az üzleti vállalkozást. A kollekcióban azok is megtalálják majd a nekik való darabokat, akik – milyen meglepő – egy kevés súlyfölösleggel küzdenek.

– Tudom, milyen esetlenül tudja magát valaki érezni egy ruhában. Megígérem, hogy az én ruháimmal kapcsolatban senkinek sem kell majd így éreznie. Olyan kollekciót tervezek, amelyek darabjai között mindenféle testalkatú nők megtalálják a sajátjukat. Tudom, mi tetszik a nőknek. Most már tudom, hogy az is nézhet ki jól, akinek gömbölyű idomai vannak – mondta Jessica.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top