Sztárok

Jáksó fél, hogy megmérgezik

A Heti Hetes műsorvezetője komolyan aggódik néha, hogy valaki az életére tör. Jáksó László ugyanis hipochonder.

A legnagyobb félelme ráadásul az, hogy meg fogják mérgezni. A műsorvezetőnél persze nehéz eldönteni, hogy mikor is mond igazat, és mikor viccel csupán. Műsorának legutóbbi forgatása előtt arról is beszámolt, hogy gyerekkorában állandóan mást akart csinálni. Már kamaszodott, amikor kitalálta, hogy ő bizony állatorvos lesz, azonban nem az állatok iránti elkötelezettsége és szeretete vezérelte, sokkal inkább az a tény, hogy az ismerőse rendelőjében sok csinos lány megfordult.

Ebből is látszik, hogy Jáksó már nagyon fiatalon tisztelője volt a női nemnek, és ez azóta csak még inkább fokozódott. Az állatorvosi pályafutásból aztán semmi sem lett, hiszen a leendő műsorvezetőt felvilágosították, hogy mivel is jár ez a nehéz foglalkozás. Jáksónak természetesen megvan a véleménye mostani foglalkozásának negatív oldaláról is. A műsorvezető szerint a „médiás hülyék” azért kellenek, hogy a nem médiások demonstrálhassák, különbek náluk.

 

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top