Sztárok

Milliós tartásdíjat fizet Eddie Murphy

A napokban – több mint egyéves jogi huzavona után – Eddie Murphy és Mel B végre megegyeztek közös lányuk, Angel Iris láthatási jogait és tartásdíját illetően.

Angel és Mel B
Angel és Mel B

A megegyezésről most szivárogtak ki az első részletek. Úgy tűnik, Eddie-nek igen mélyre kell a zsebébe nyúlnia, jóllehet még a mai napig nem találkozott személyesen a lányával. Ha igazak a hírek, akkor havonta 51 700 dollárt emelnek le a bankszámlájáról gyerektartás címén. Mindezt addig kell fizetnie, ameddig a lánya be nem tölti a 18. életévét.

Így az évek során a hollywoodi komikus összesen körülbelül 10 millió dollárral támogatja majd a lányát. Talán pont emiatt változott meg a színész véleménye arról, hogy akarja-e látni a kicsit.

Eddie úgy döntött, mégiscsak szeretne találkozni Angellel. Ez ellen a volt Spice Girlnek sincs semmi kifogása. Anyaként azt szeretné, ha Angel tudná, hogy két szülője van, és mindketten szeretik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top