Sztárok

Gesztesi és Liptai kibékültek?

Hetek óta hangos a sajtó Liptai Claudia és Gesztesi Károly családi életétől. Nem tudni, szakítottak vagy szakítanak-e. A két sztár azonban kéz a kézben jelent meg a szombati Story-gálán.

A családban zajló válságról a Bors Online Gesztesi Károly édesanyját faggatta, aki szerint a színész azért ragaszkodik annyira a gyerekeihez, mert hányatott volt a Gesztesi család sorsa. – Karcsi kétéves volt, amikor elváltam az édesapjától. Újra férjhez mentem, de volt idő, amikor a nevelőapukája sem volt velünk. Egyébként Karcsi az ő nevét vette fel, ezért lett Gesztesi – mondta a lapnak a színész édesanyja.

Gesztesi Károly első házasságából született gyerekei még egészen kicsik voltak, amikor az apjuk Liptai Claudiáért elhagyta a családot. Azt azonban semmiképp nem akarta, hogy megtapasztalják, milyen volt neki, ezért az egész családot új családja mellé költöztette.

Gesztesi édesanyja, Zsuzsa néni szerint a fia nagyon örült, hogy a gyermekei szinte vele élhetnek, még akkor is, ha az egész helyzet véletlenek sora miatt alakult úgy, ahogy. Claudia is tudta, mennyire fontosak férjének a gyerekei, ezért ő is örült. Zsuzsa néni szerint aztán egyszerre minden elromlott, de reménykedik abban, hogy a fia és a neje megoldják a konfliktust, és végül együtt maradnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top