Sztárok

Meg fog halni Magdi anyus?

A Barátok köztből távozó Fodor Zsóka hosszú szabadságra vágyik. Úgy gondolja azonban, hogy a karakterének meg kellene halnia, hiszen a kora alapján ez hiteles is lehetne.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

A producer még nem döntött, vagyis inkább még nem árult el semmit Magdi anyus sorsáról, az azonban biztos, hogy az egyik legrégebben játszó szereplőtől válnak meg. Fodor Zsóka sokáig tervezgette, halogatta a döntését, amíg elhatározásra jutott, amikor pedig nyilvánosságra hozta, rögtön lelkiismeret-furdalása támadt.

Elmesélte, hogy rengetegen megállítják az utcán, és megkérdezik tőle, hogy ugye nem igaz a hír. Eddig is tisztában volt a nézők szeretetével, de most aztán bőven kap belőle. A kollégáinak is nagyon fog hiányozni, különösen a „családjának”, hiszen velük töltötte a legtöbb időt a forgatások alatt. A rajongók azonban ne szomorkodjanak, hiszen messze még a vég: Fodor Zsókát még egészen hosszú ideig láthatják a sorozatban, és az sem biztos, hogy a sokak által kedvelt karakter távozni fog az élők sorából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top