Sztárok

Paris beszólásai a legszőkébbek

Egy hipotézis szerint a szőkéknek a legjobb a humorérzékük. Ezen felbuzdulva összeállították a hollywoodi hírességek legviccesebb – vagy legalábbis annak szánt – beszólásainak listáját. A legtöbb bugyuta beszólással Paris Hilton büszkélkedhet.

A szőke örökösnőről két teória él: vagy nagyon okos, vagy nagyon buta. Mi semmiképp sem szeretnénk állást foglalni, csupán idézzük a hölgy legjobbnak ítélt beszólásait. Hogy ezek viccesek vagy szánalmasnak, azt döntse el mindenki saját maga. Egyik leghíresebb mondatát akkor ejtette el, amikor a vörös szőnyegen való vonulás technikájáról faggatták. „Én nem gondolkodom, csak vonulok” – mondta akkor.

A listán szerepel még Alicia Silverstone, Goldie Hawn, Jessica Simpson, Christina Aguilera és Britney Spears is. Az utóbbi szőke énekesnő a halálbüntetés kapcsán nyilvánult meg egyszer ekképpen:

– A halálbüntetés mellett vagyok. Aki rossz dolgokat csinál, annak megfelelő büntetést kell kapnia. Így legközelebb majd jobban meggondolja, hogy mit csinál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top