Sztárok

Liv Tylernek elege van a szingliségből

Vannak, akik jól viselik az egyedüllétet, és vannak, akik kevésbé. Liv Tyler évekkel ezelőtt vált el, és azóta sem talált rá újra a szerelem.

A bájos színésznő 1998-ban ment férjhez Roy Langstonhoz, akivel 2003-ban felbontották a házasságukat. Liv Tyler nem sokkal a válás után így nyilatkozott a Harper’s Bazaarnak:
– Először életemben érzem úgy, hogy nehezen állok újra talpra. A csillagjegyem Rák, és most pont úgy érzem magam, mint egy kis csupasz, páncél nélküli garnéla.

Liv útja a különválás után egyből a fodrászához vezetett, ahol megszabadult hosszú tincseitől, majd barátnőjével, Gwyneth Paltrow-val belevetették magukat a partiéletbe. Ez azonban csak ideig-óráig jelentett számára megoldást. Az igazi vigaszt kisfia, Milo jelenti számára:
– Megpróbálok napról napra élni, és mindent megteszek azért, hogy jó anya legyek.

A fiáról való odaadó gondoskodás mellett neki magának is szüksége lenne szeretetre és gyengédségre:
– Már nagyon régóta csókolt meg valaki úgy igazán – mondta nem is olyan rég. – Talán legközelebb elővigyázatosabbnak kellene lennem, vagy óvni kellene a szívem, de erre képtelen vagyok. Az életem minden pillanatát százszázalékosan akarom megélni, a szomorúságot és a veszteséget is – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top