Sztárok

Görög Zita elpuskázta a hollywoodi karriert

A modell, aki műsorvezetőként és színésznőként is kipróbálta magát, nem kapott szerepet az Underworld harmadik részében. Állítólag azért, mert exkluzív fotók jelentek meg róla az egyik internetes portálon.

A Bors Online értesülései szerint Görög Zitára megharagudtak a film producerei, amiért a forgatáson készült exkluzív fotókat odaadta egy internetes portálnak. Így az oldal látogatói idő előtt megtudták, milyen jelmezt fog viselni a Zita által játszott karakter a filmben.

Zita szerint nincs szó arról, hogy a titoktartás megszegése miatt hagyták ki a harmadik részből. Állítása szerint mindössze egy ártatlan félreértésről van szó. Bár az igaz, hogy adott képeket egy internetes portálnak, de mindezt megbeszélte a rendezővel, aki akkor biztosította arról, hogy nem követett el hibát.

Bár az Underworld harmadik része Zita nélkül is az előkelő ötödik helyen áll az Imdb.com top 10 filmlistáján, a modell csöppet sem bánja, hogy kimaradt a szuperprodukcióból.
– Amikor világossá vált, hogy lesz harmadik rész, felhívtak, ám én akkor voltam terhes Milussal. Egyáltalán nem bánom, hogy végül nem kaptam szerepet, mert azt hiszem, már soha többé nem akarok horrorfilmben játszani. Elsősorban édesanya vagyok, és a gyerekeim miatt sem lenne jó ötlet, ha egy félelmetes karakter bőrébe bújnék – nyilatkozta a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top