Sztárok

Liptai és Gesztesi válnak?

Felröppent a hír, hogy az eddig álompárnak tartott Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága megromlott. Eddig a pár kapcsolata tökéletesnek tűnt, noha mindketten igen szenvedélyes emberek, így bőven akadt konfliktusforrás.

A pletykák szerint a mostani helyzetet az okozta, hogy Gesztesinek nem tetszett, hogy felesége egy hónapra Afrikába utazott. A sztárok a fejükre estek forgatását még ki is bírta volna valahogy, csak állítólag Claudia minden este dorbézolt a stábtagokkal, és ez egy kicsit sok volt a férjnek. Amikor aztán az asszony hazatért, ezt minden bizonnyal a szemére vetette.

Claudiának viszont az nem tetszett, hogy Gesztesi szoros kapcsolatot ápol volt feleségével. Hogy a hírek igazak-e, arról eddig egyik illetékes sem nyilatkozott, viszont a kollégák és az ismerősök sem cáfolták a dolgot. Kérdés, hogy a két heves vérmérsékletű híresség mit tud tenni a kapcsolata érdekében, hiszen ha csak a fenti problémák állnak a háttérben, akkor nem lehet túl nagy a válság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top