Sztárok

Bugyit villantott a hatvanéves Sigourney Weaver

Sigourney Weaver egy talkshow-n igen szerencsétlenül járt. A színésznő ugyanis túl rövid ruhát vett fel, majd a kamerával szemben ült le, és egyszer csak túl heves mozdulatot tett.

Ennek következtében aztán néhány másodpercig mindenki láthatta, milyen alsóneműt vett fel az estére. Sigourney a mellette ülő kolléganőjéhez fordult éppen, csakhogy közben a lábait is teljesen széttárta, így kilátszott a bugyija. Persze ezután már kevés embert érdekelt a színésznő legújabb filmje, pedig Sigourney Weaver az este hátralevő részében igyekezett illedelmesen, keresztbe tett lábakkal ülni.

 

Pedig meg kell hagyni, hogy a színésznő hatvanévesen is csodás formában van, alakját a sokkal fiatalabb kolléganői is megirigyelhetik. A színésznő egyik legnagyobb vágya, hogy a hasonló beszélgetős műsorokban végre egyszer ne kerüljenek szóba az Alien-filmek. Szereti a sorozatot, de bőven volt már alkalma beszélni róluk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top