Sztárok

Orosz Barbara nem falja férfiakat

Orosz Barbara, a Cool Night Extra háziasszonya apró részleteket árult el szerelmi életéről, hogy tisztázza azt a róla nemrég megjelent információt, miszerint gyengéd szálak fűzték a kormányszóvivőhöz.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

Barbara elárulta, hogy valóban ismeri őt, kapcsolatuk azonban tisztán baráti. Megismerkedésüket egy közös barátnak köszönhetik, szerelmi kapcsolatról azonban a múltban sem volt szó köztük:
– Én már akkor is boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban éltem, és ezt ő is tudta – mesélte Barbara a Cool élő műsorában.

A műsorvezető szerint mindkettejük nyilatkozataiból csupán részleteket ragadtak ki az újságírók, a félreértés ebből adódott. De nem ez az első eset, amikor Barbara pletykák kereszttüzébe kerül. Számos alkalommal állították már be férfifalónak is, amit azonban ő határozottan cáfol:

– Attól még, hogy erotikus műsort vezetek, nem vagyok férfifaló! Hosszú ideje párkapcsolatban élek. A kedvesem igazán különleges férfi, aki sokáig várt rám, aki mindent megtett és megtesz értem – szögezte le Orosz Barbara, majd hozzátette azt is: sokkal kevesebb férfihoz volt köze eddig életében, mint ahogy azt a rossz nyelvek feltételezik róla.

(Cool TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top