Sztárok

James Bond intim tetkója

A legújabb James Bondnak, Daniel Craignek több tetoválás is díszíti a testét. A színész még egészen fiatal volt, amikor a testdíszítésnek ezt a módszerét választotta.

Craig mindössze 15-16 éves volt az első tetkóknál, és mint a legtöbb kamasz, ő is a lázadás lehetőségét látta benne, és azóta sem bánta meg a döntéseit. A színész egy beszélgetős műsorban mesélt arról, hogy több tetoválása is van, de ezek közül az egyiket bizony csak kevesen láthatják. Persze az embernek rögtön az ugrik be, hogy csak intim díszről lehet szó, és a műsorvezető is azonnal faggatni kezdte a színészt.

 

James Bond nem adott egyértelmű választ, de annyit tudni vélnek egyes források, hogy a tetkó egy h betű, viszont ennek jelentése nem egyértelmű. Craig még azt is elmesélte, hogy a sminkmesterek nem szeretik rajta a testdíszeket, mert sok időbe telik, amíg a forgatásokon eltüntetik róla. De Craig ezt nem bánja, sőt kifejezetten szereti a tetkóit, mert személyes dolognak tartja, amelyhez élmények kötik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top