Sztárok

A csábító Hermione

A fiatal színésznő minden újabb Harry Potter-filmben egyre szebb, és ez a kollégáit sem hagyja hidegen. Ma már csak nevetnek azon a kamaszkori történeten, amikor évekkel ezelőtt Emma és Daniel Radcliffe fülig szerelmesek voltak egymásba.

A színésznő azonban most a Ront alakító Rupert Grinttel váltott csókot. Az eset azonban a történet része, hiszen az utolsó kötetben a varázsló és a boszorkány egy párt alkot. A két színésznek nem volt egyszerű dolga a csókjelenettel, mert gyerekkoruk óta ismerik egymást, és zavarban voltak. Rupert Grintnek van már filmes tapasztalata, hiszen legújabb filmjében, a Cherrybombban szintén volt hasonló jelenet.

A vörös hajú ifjú elárulta, hogy azzal igyekezett legyőzni az idegességét, hogy keresztrejtvényt fejtett a forgatás előtt, és igyekezett nem gondolni a rá váró „megpróbáltatásokra”. Hogy Ron és Hermione csókcsatáját mikor láthatjuk a filmvásznon? Sajnos 2010-nél korábban biztos nem, hiszen még az azt megelőző rész, a Harry Potter és a Félvér Herceg sem került a mozikba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top