Sztárok

Jakupcsek nem kér a celebekből

A műsorvezető a közelmúltban adott életet kislányának, most pedig 46. születésnapja alkalmából ismét feltűnt a képernyőn. Természetesen csak vendégként szerepelt a műsorban, hiszen utána sietett haza kisbabájához.

Többek között szót ejtettek arról, hogy milyen tervei vannak a munkával kapcsolatban a jövőben, és milyen műsorban tudná elképzelni magát. Gabit nagy szeretettel fogadták a TV2-nél, pedig igazán őszintén elmondta a véleményét: szerinte a televíziózás nagyon rossz úton halad, és ha tehetné, gyökeresen átalakítaná.

A celebek térhódítását is súlyos problémának tartja, mert azt jelenti, hogy a csatornáknak nincsenek saját egyéniségeik, akik értéket képviselnének. Ezek a kijelentések tükrözik, hogy Jakupcseknek esze ágában sincs ezt a trendet követni, és szeretne minél távolabb maradni a celebek világától. Hogy konkrétan milyen tervei vannak, arról nem nyilatkozott, és a csatorna sem, hogy visszavárják-e a kismamát, de a megjelenése mindenképpen magáért beszélt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top