Sztárok

Nem szabadna többet híznia a műsorvezetőnek

A Fókusz műsorvezetője, Marsi Anikó második babáját várja, és első terhességéhez hasonlóan igen sok pluszkilót sikerült magára szednie. Anikó a hatodik hónapban van, tehát a leginkább súlygyarapodós időszak még előtte áll.

Az biztos, hogy a szőkeséget nem zavarja a felesleg, mert kisfia, Vilmos születése után is gyorsan visszanyerte karcsúságát, és úgy gondolja, most sem lesz másként. Az orvosa azonban figyelmeztette, hogy figyeljen oda magára, és lehetőleg már ne hízzon sokkal többet. Marsi Anikó másodjára is kisfiút vár, amit telefonon tudott csak közölni a boldog apukával. Palik László ugyanis a Dakaron volt éppen, de így is végtelenül örült a hírnek.

A műsorvezető tisztában van vele, hogy manapság nem divat a terhesség alatt elhízni, de neki sokkal fontosabb, hogy jól érezze magát a kilenc hónap alatt, hiszen a babának is ez a legjobb. Anikó a szülést is eltervezte már, határozott elképzelései vannak. Az biztos, hogy a férje nem lehet bent vele, mert nem szeretné, ha szenvedni látná. A várandósság hónapjai már így is megviselték Anikót, mert gyakran rosszullétek gyötrik, és sokkal fáradékonyabbnak is érzi magát. Valószínűleg alig várja, hogy második kisfiát is a karjában tarthassa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top