Sztárok

Bencsik Tamara fülig szerelmes

Az "új év, új élet" közhelynek megfelelően Bencsik Tamara élete teljesen megváltozott. A Megasztár döntőse fülig szerelmes, de nem Mester Tamásba, és nem is Király Viktorba. Választottja a műsor egyik fodrásza.

Tamarát a Mokkában faggatta a két műsorvezető a kapcsolatáról és a jövőbeli terveiről. A lány hatalmas mosollyal és csillogó szemekkel beszélt szerelméről, akit a Megasztár alatt ismert meg. Párja, Ádám a show-műsorban többedmagával az énekesek hajáért volt felelős.

Tamara elmondta, hogy kedvese először nem is hitte el, hogy egy megasztár pont őt szemelte ki magának. A színfalak mögötti szerelem nagyon is látszott a lányon, akit a műsor ideje alatt rendre összeboronáltak mindenkivel, aki csak szóba jöhetett. Tamara jót mulatott azon, hogy a sajtó Mester Tamással és Király Viktorral is összehozta. Kapcsolatuk már abban a fázisban van, amikor kezdik egymás családját is megismerni, Tamara édesanyja nemrég járt Budapesten, és találkozott a fiúval is.

Tamarát a szerelmen kívül a munka köti le: saját lemezén dolgozik. „Szerintem nagyon jók lesznek a dalok, pár már teljesen készen van, március környékén pedig megjelenik az album” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top