Sztárok

Főzésórákat ad az egykori modell

Az új év is frissességgel és egészséges étrenddel indult Heather Mills számára, aki egyébként is a vegetáriánus életmód híve.

Paul McCartney egykori felesége új image-dzsel tért vissza a reflektorfénybe, és egy misszióval szeretne segíteni az embereken. A bronxi gyerekek felkarolása a célja, vagyis hogy megtanítsa nekik az egészséges táplálkozáshoz szükséges alapvető tudnivalókat. Heather külsőleg is megújult: hosszú szőke hajából rövid frizurát varázsolt a fodrász.

Új frizurája most leginkább Sharon Stone hajához hasonlít. Az egykori modell interaktív főzésórákat adott New Yorkban, és elsősorban a fiatalokat célozta meg. Az előadáson legalább száz család vett részt, és élvezettel tanulták meg a jobbnál jobb recepteket. Heather Mills azonban nemcsak ilyen formában áll a vega életmód mellé, hanem nagyon komoly anyagi ráfordítással is támogatja. Egymillió dollárt adományozott a fiatalok vegetáriánus étkeztetésére, amit kizárólag csak erre a célra lehetett felhasználni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top