Sztárok

Sürgősen kórházba szállították a színészt

Az 53 éves Kevin Costner vezetés közben hirtelen rosszul lett, de szerencsére annyi ideje volt, hogy félre tudjon állni, és kihívja a mentőket. A színész Los Angelesben autózott, amikor hirtelen szédülni kezdett, és úgy érezte, pillanatokon belül el fog ájulni.

Valószínűleg a lélekjelenlétének köszönheti, hogy nem történt semmi komolyabb baj. A mentősök sürgősen kórházba vitték, ahol aztán az orvosok egy napon keresztül vizsgálták. Nem találtak semmit, így megállapították, hogy Costner teljesen egészséges, és hazaengedték. A színész maga nem nyilatkozott az esetről, csak a szóvivőjén keresztül tudatta a nyilvánossággal, hogy teljesen jól érzi magát, csak még otthon van, és pihen, mert nem szeretné, ha megismétlődne az eset.

 

Kevin Costner és párja, Christine Baumgartner nemrég jelentették be, hogy bővül a család: második közös gyermeküket várják. A színész így hamarosan hatszoros édesapa lesz, hiszen előző kapcsolataiból korábban már négy gyereke született. Csak bírja egészséggel ezt a nagy családot!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top