Sztárok

Az énekesnő ismét koplal

A Spice Girls egykori tagjáról, Geri Halliwellről az utóbbi időben szinte csak olyan híreket hallottunk, hogy megint mennyire sovány. A helyzet most sem változott, mert az énekesnő egyre mániákusabban veti bele magát a fogyókúrába.

Az együttes karrierjének kezdetekor Geri még inkább a töltött galamb kategóriába tartozott, nem ő volt a vékony lány. Aztán az évek során egyre sikeresebb fogyókúrákon esett át, és teljesen „rákapott az ízére”. Most már nem hajlandó pluszkilókkal élni. Amikor kislánya, Bluebell megszületett, szinte azonnal edzeni és diétázni kezdett, aminek következményeként nagyon hamar újra tökéletes alakkal mutatkozhatott.

 
 

 

A karácsony bizonyára megtette a hatását nála is, mert a napokban lesifotósok képsorozata megörökítette, amint az énekesnő alaposan bevásárolt alacsony zsírtartalmú ételekből. Méregtelenítőteákat és bioételeket szerzett be, amelyek valószínűleg a következő hetek étrendjét biztosítják majd. A 36 éves Geri valószínűleg nem érzi elég csinosnak magát, és az új kapcsolatban már vékonyabb szeretne lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top