Sztárok

Újra nősülni készül a veterán zenész?

Paul McCartney – úgy tűnik – hisz még a szerelemben és a boldog házasságban, és sokáig elhúzódó, botrányos válása sem vette el a kedvét semmitől.

Pedig az exfelesége, Heather Mills megszabadította a vagyona jelentős részétől. Az egykori Beatles-tag azonban derűsen tekint a jövőbe, és fülig szerelmes párjába, a jóval fiatalabb Nancy Shevellbe. Valószínűleg attól sem kell tartania, hogy a nő csak a pénzéért van vele, hiszen Nancynek jelentős magánvagyona van, így nincs rászorulva Paul McCartney fontjaira.

 

A pár tehát tökéletes harmóniában él együtt, sőt a zenész kész az újabb házasságra. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a lányának, Stellának is mesélt már a terveiről. Kiderült, hogy néhány hónap múlva esedékes az esküvő, de a pontos dátumot egyelőre nem tudja senki. Mindenesetre drukkolunk az ifjú párnak, de ha családalapítást is terveznek, akkor sietniük kell, hiszen Paul már bőven nagypapakorban van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top