Sztárok

Király Viktor kész az önállóságra

A Megasztár 4. győztese nem csak szakmailag fejlődött a tehetségkutató verseny során. Saját elmondása szerint az elmúlt három hónap önállóságra nevelte, amit korábban még nem tapasztalt, hiszen ennyi időt sosem töltött távol a családjától.

A 24 éves énekes úgy érzi, meg tudna már állni a saját lábán is, és talán elérkezett az idő, hogy elköltözzön otthonról. Viktor elmesélte, hogy eddig ez nem fordult meg a fejében, hiszen a szülei tartották el, és ezt a kényelmes életformát nehéz az embernek feladnia.

 

Mondhatjuk, hogy most könnyű dolga van Király Viktornak, hiszen a győzelméhez egy luxuslakás is jár, amit viszont csak egy ideig élvezhet az énekes. A Duna-parti álomotthon ugyanis csak egy évig fogja a kényelmét szolgálni. Viktor ráadásul nem a barátnőjét viszi magával új otthonába, hanem ikertestvérét, Bent. Annyi bizonyos, hogy gondtalan év vár a srácokra, és valószínűleg a lakás visszaadása után sem kell majd aggódniuk, hogy nem lesz tető a fejük fölött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top