Sztárok

Lindsay és barátnője szétverték a hotelszobát

Pontosan, mint a régi szép időkben: Lindsay Lohan és barátnője szilveszteréjszaka nem tudták kontrollálni kirobbanó érzelmeiket, és a vita hevében szinte teljesen szétvertek egy hotelszobát.

Lindsay barátnőjével, Samantha Ronsonnal Miamiban töltötte a szilvesztert. Az újév kétségtelenül emlékezetes marad nemcsak számukra, hanem a luxushotel dolgozóinak is.

A két hölgy közvetlenül azután zördült össze, hogy elhagyták a szilveszteri buli helyszínét. A szemtanúk szerint LiLo és Samantha a szállodába menet is folyamatosan üvöltözött egymással.

Ahogy közös szobájukba értek, elszabadult a pokol: üvegek törtek, ők pedig folyamatosan kiabáltak. A következő reggel a hotel alkalmazottai saját szemükkel láthatták a pusztítást, amelyet addig csak elképzelni tudtak.

A tükröket összetörték, az egész szobát kíméletlenül felforgatták. A kárt természetesen meg kell fizetniük. Nincs kibúvó: a hotel alkalmazottai ugyanis fényképet is készítettek a káoszról. Lehet, hogy hamarosan az internetre is felkerülnek a fényképek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top