Sztárok

Mi lelte a színészt?

Oh, jaj, vajon mi történt Hollywood egyik tehetséges és sokoldalú színészével, Joaquin Phoenixszel? A korábban számos nagy sikerű filmben szereplő sztárt mintha kicserélték volna.

Úgy gondoltuk, hogy a színész nemcsak tehetséges, de kifejezetten jóképű is. Mostanában viszont csalódnunk kell. A Gladiátor császára és A nyughatatlan címszereplője teljesen lepukkant állapotban jelent meg egy szilveszteri buliban.

A színész hatalmas, kusza szakálla, terebélyes sörhasa és elnyúzott arca nem éppen lehengerlő látvány. Sajnos az sem lehet mentség, hogy egy filmszerepre készül, és próbál azonosulni a karakterrel, a sztár ugyanis néhány hónappal ezelőtt visszavonult a mesterségétől.

Akkor azt mondta, hogy a jövőben a zenének szeretné szentelni az életét. Ez olyan jól sikerült, hogy teljesen elfeledkezett a külsejéről. Viszont az is lehet, hogy újra alkohol- és drogproblémákkal küzd, ami miatt 2005-ben már egyszer visszavonult. A barátai és az ismerősei aggódnak érte. Nem csoda!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top