Sztárok

Tom szeretne jobb lenni, mint az apja

Tom Cruise-nak két nagy vágya van az életben: szeretne jobb apa lenni, mint amilyen az övé volt, és valóra akarja váltani gyermekei álmait, ha már neki nem adatott meg ez a lehetőség a saját gyerekkorában.

A 46 éves színész rajongással szereti két és fél éves kislányát, Surit. „Annyira bájos, olyan gyönyörű, egyszerűen csodálatos” – áradozott szeme fényéről Tom. A színész természetesen nem feledkezik meg örökbe fogadott gyerekeiről, a 16 éves Isabelláról és a 13 éves Connorról sem. Igyekszik mindent megadni nekik, amihez ő a gyerekkorában nem juthatott hozzá.

Tom nemcsak családapaként remekel, hanem férjként is. Házasságát a nála 16 évvel fiatalabb Katie Holmesszal így jellemezte: „Nagyon jó, egyszerűen csodálatos.” Ha teheti, rendszeresen meglepi kedvesét virággal vagy más apró ajándékokkal.

A korkülönbség sem jelent számukra gondot: „Ha valamiért aggodalmaskodom, az az, hogy Katie képes-e követni engem. Tudniillik nagyon aktív életet élek” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top