Sztárok

A színész ellenfele egy kutya volt

Szerencsére nem közelharcban kellett megküzdenie Will Smithnek egy dán doggal, csak a legújabb filmje női főszereplőjének kegyeiért versengtek.

A Hét élet című mozi forgatásán Will partnere a kutya mellett egy Puerto Ricó-i színésznő, Rosario Dawson volt. A hölgy a premiert követő sajtótájékoztatón bevallotta, hogy bár remek volt Will-lel együtt dolgozni, egy versenytársa mégis akadt, méghozzá Duke, a dán dog személyében.

Will Smith és Rosario Dawson
Will Smith és Rosario Dawson

 

– Két kedvenc partnerem volt a Hét élet forgatásán – nyilatkozta a gyönyörű Puerto Ricó-i színésznő. – Persze Will Smith volt az egyik, a másik pedig Duke, a dupla kutya, akkora, mint egy ló, de nagy barátság alakult ki köztünk a közös munka során. Nagyon szerettem azokat a jeleneteket csinálni, amelyekben együtt dolgoztunk. Komolyan, nem tudnék dönteni, hogy Will vagy Duke volt-e a kedvenc partnerem. Pedig a kutyákra allergiás vagyok. Mindenki eldöntheti, hogy vajon Duke alakított nagyot, vagy Will Smith nem volt a legjobb formájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top