Sztárok

Katie borzasztóan néz ki

Katie Holmesnak sürgősen szüksége van egy kis pihenésre! A divatikonná kikiáltott színésznőt szinte fel sem lehet ismerni azokon a képeken, amelyek New Yorkban készültek róla a napokban.

Az utóbbi hetekben nem ez az első eset, amikor Katie Holmest rossz állapotban, maga elé meredve kapják le. A színésznő ezen a képen éppen a színházba tart, ahol játszik. Arcán nyoma sincs az életkedvnek, nehéz róla elképzelni, hogy még csak alig 30 éves.

Az idei év során többször kerültek nyilvánosságra olyan fényképek, amelyeken Katie Holmes elgyötörtnek, fáradtnak, kialvatlannak tűnt. Nemegyszer felmerült annak gyanúja, hogy egészségügyi problémái vannak.

Ezek a képek viszont az eddigieknél is sokkal rosszabbak, és aggodalomra adhatnak okot. A színésznő bőre sápadt, pattanásos, szeme alatt már nem is táskák, sokkal inkább öblös bőröndök vannak. Már csak január 11-ig játszik a Broadwayn. Utána jót tenne neki, ha szabadságot venne ki, és jól kipihenné magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top