Sztárok

Esküvő után kötelező a hízás

Négyévi együttélés után úgy döntött a Black Eyed Peas énekesnője, Fergie, hogy igent mond kedvesének. Az esküvőre január 10-én kerül sor, az énekesnő ezután kötelező hízókúrába kezd.

Fergie és párja, Josh Duhamel kapcsolata idestova négy éve tart, az eljegyzésre pontosan egy éve került sor. A pár nemrég hírül adta, hogy hamarosan megtartják a hetedhét országra szóló lakodalmat: január 10-én oltár elé állnak, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak.

Az időpont azért is kitűnő, mert a 33 éves énekesnő topformában mehet férjhez. Hamarosan ugyanis fel kell szednie néhány kilót. Na nem azért, mert a leeendő férje szerint az asszony úgy szép, ha gömbölyű.

Ennél praktikusabb okai vannak a kötelező súlygyarapításnak: ezt írja elő Fergie filmes szerződése. Az énekesnő, akit eredetileg Stacy Ann Fergusonnak hívnak, a Nine című musicalfilm kedvéért kezd majd hízókúrába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top