Sztárok

Norbi megvédte Rékát

Schobert Norbi nyílt levélben kelt felesége védelmére, aki a Hal a tortán című műsorban viselkedésével kivívta Bangó Margit ellenszenvét.

Rubint Rékának nem ízlett Margó oldalasa, amelyet japán fűszerezéssel készített, és ezért az első falatot vissza is köpte a tányérra. A botrány nem a műsor alatt robbant ki, hanem csak később, amikor Bangó Margit visszanézte a felvételt. Ebből egyértelművé vált számára Réka viselkedése, és azon is felhúzta magát, hogy Schobertné még ki is beszélte a háziasszonyt. Van benne valami, hiszen Réka Bódy Sylvivel igencsak leszólta Margit japán menüsorát.

Az asszonyt inkább az bántotta, hogy a két nő nem mondta a szemébe a véleményét, hanem csak egymás között véleményezték a főzőtudományát. Réka még azt is kifogásolta, hogy Bangó Margit nem gondolt arra, hogy egyáltalán nem eszik lisztet, cukrot, de még rizst sem. Norbi azzal védte Rékát, hogy az ő szókimondó, őszinte asszonya még nem tanulta meg, hogy a média világa bizony hazugságokból áll, és Rékának esze ágában sem volt megbántani a háziasszonyt. Norbi ezek után még felsorolta a felesége által elért sikereket, és mindenkinek boldog karácsonyt kívánt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top