Sztárok

Kártérítést kap a kórháztól a színész

Dennis Quaid 750 ezer dollár kártérítést kap attól a kórháztól, ahol túladagolták ikrei gyógyszereit. A megegyezés peren kívül született, de a sztárnak és feleségének valószínűleg az a legnagyobb elégtétel, hogy gyerekeik egészségesek.

A 2007-ben született gyerekeknél a vérhígítót adagolták túl a kórházban, felnőtteknek való mennyiséget kaptak, ami miatt válságos állapotba kerültek. Egy ideig még az is kérdéses volt, hogy életben maradnak-e a kéthetes babák. Csak napok múlva stabilizálódott az állapotuk, és az eset akkoriban nagy botrányt kavart. A klinika nem tehetett mást, elismerte a felelősségét, de nem akart pereskedni, inkább fizet.

Így a házaspár és a szerencsésen járt babák 145 millió forintnak megfelelő összeget kapnak. Dennis Quaidnek ez nem volt elég, mert a gyógyszergyártó céget is beperelte, amiért hasonló csomagban tartja a gyerekeknek és a felnőtteknek való dózist, ami miatt könnyű összekeverni a szert. Az biztos, hogy a színész és felesége szívén viseli, hogy minél kevesebb szülő élje át azt az érzést, hogy gyermekei életéért kell aggódnia.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top