Sztárok

Brad szülinapi ajándéka

A sztárok általában sokkal kevesebbnek néznek ki, mint a valós koruk, de Brad Pitt esetében ez nem állja meg a helyét.

A sármos színészhez passzol a kora, vagyis hogy 45 éves lesz hamarosan. Igaz, hogy már nem kölyökképű fiatalember, de még így is nők sokaságát veszi le a lábáról a filmvásznon. A szülinapra azonban különleges ajándék is jár. Angelina Jolie tudja már, minek örül az ura, ezért az ajándékot már jóval a jeles esemény – december 18. – előtt megrendelte. Köztudott, hogy Brad imád motorozni, a két keréken való száguldás igazi felszabadulást jelent neki. Amire bizonyára szüksége van a hat gyerek mellett, akiket Angelinával közösen nevelnek.

 
 

 

Az új motor egy Ducati – Brad kedvenc márkája –, amelyből már több is áll a garázsban, de most egy újabb darabbal egészül ki a gyűjtemény. A modell egyenesen Olaszországból érkezik, és 12 ezer dollárba kerül. Bradet sokszor lefotózták már motoron ülve, és valószínűleg most sem fog sokat várni, hogy kipróbálja legújabb kedvencét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top