Sztárok

Frissen elvált modellel a szívtipró

A fiatal focizseni sok nő fantáziáját megmozgatja, és bizony Cristiano Ronaldo ki is használja, hogy imádják a csajok. Most éppen új barátnője van, egy ukrán modell személyében, akinek a válási papírjain talán még meg sem száradt a tinta.

A 25 éves Alyona Haynes egy meglehetősen gazdag üzletember felesége volt nem túl hosszú ideig, és a szakítással szép kis összeg vándorolt az exfeleség zsebébe is. A focistát és a modellt már többször is látták együtt ebédelni, vacsorázni, és a szemtanúk szerint igen jól megértették egymást. Cristiano Ronaldo nemcsak új párjának örülhet, hanem az Aranylabdának is: a legeredményesebbnek járó kitüntetést kapta meg.

 

A fiatalember azonban nem túl lovagias, amikor arra kerül a sor, hogy lecseréli ügyeletes kedvesét. Korábbi – szintén modell – barátnőjével több hónapos kapcsolat után SMS-ben szakított. Úgy tűnik, Cristiano Ronaldo esetében ez a modell barátnők sorsa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top