Sztárok

Demi Moore hiába szép

Számtalan asszony szeretne 46 évesen úgy kinézni, mint Demi Moore. A színésznő mégsem elégedett.

Ashton Kutcher és Demi Moore
Ashton Kutcher és Demi Moore

Ami a magánéletét illeti, Deminek még jól is jött, hogy kés alá feküdt. A férje, Ashton Kutcher nemcsak 16 évvel fiatalabb nála, de sokak számára ő az egyik legszexibb hollywoodi sztár. Ami viszont a karriert és a szakmai kiteljesedést illeti, Deminek nehézségei akadtak vonzó külseje miatt: a színésznő nem kap szerepet.

„Egyáltalán nem volt számomra olyan egyszerű az utóbbi néhány év. Mindenkit még mindig az érdekel, hogyan nézek ki a koromhoz képest. Ez már elérte azt a szintet, amikor egyáltalán nem tudják, milyen korú szerepeket adjanak nekem. Nem vagyok már sem 20, sem 30, de teljesen másképp nézek ki, mint ahogy az emberek a negyvenes nőket elképzelik” – fejtette ki aggodalmát a színésznő, aki a szerepeket ugyan nem, a lesifotósok hadát viszont erősen vonzza.

Talán ez az aggodalom néhány aprócska szarkalábbal gazdagítja a vonásait, és így a rendezők vagy a producerek is könnyebben megtalálják a feladatokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top