Sztárok

Antónia klipet forgat

Erős Antónia mindent megtesz, hogy felhívja a figyelmet a cukorbetegség veszélyeire. A Fiesta zeneszerzőjének, Knapik Tamásnak köszönhetően a magyar könnyűzenei élet szereplői felsorakoztak a jó ügy érdekében.

Fotó: Bársony Bence
Fotó: Bársony Bence

Az RTL Klub híradósa 25 éves kora óta diabéteszes, de betegségével már megtanult együtt élni. – Egészen véletlenül derült ki, hogy a forgatáson nemcsak én voltam ott mint cukorbeteg, hanem a klip operatőre is ebben a betegségben szenved, már gyerekkora óta. Ez egyébként teljesen véletlen, nem direkt kerestünk cukorbeteg operatőrt, de azt hiszem, hogy a sors így hozta.

A klipben a Fiesta mellett többek közt olyan neves zenészek szerepelnek, mint Péter Szabó Szilvia, Deák Bill Gyula, Emilio és Erik a No Thanxből. Netti három évvel ezelőtt létrehozta az Egy csepp figyelem Alapítványt, amelynek célja az egészségmegőrzés és a betegség megelőzése. Tevékenységéért Antónia idén nyáron megkapta a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést.

Tamással remélik, hogy a klip hatására az emberek több mint egy csepp figyelmet szentelnek az egészségükre.

Forrás: RTL Klub/Reflektor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top