Sztárok

Mariann hisz a csillagokban

2008-ra külföldi utazást és szerelmet ígért Falusi Mariannak a jósnő – az egyik már megvalósult.

Falusi Mariann nemrég felejthetetlen napokat töltött az argentin dzsungelben a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsornak köszönhetően. Kiegyensúlyozottságát, anyáskodó természetét a nézők is értékelték, hiszen őt választották meg a dzsungel királynőjének. A Csak csajok e heti társműsorvezetője olyan témát javasolt, amelyet kihagyhatatlannak ítélt.

– Valamikor év elején ugyanis, amikor a Reggeliben jártam, egy jósnő azt mondta nekem, hogy 2008-ban külföldre, valószínűleg Amerikába fogok utazni, és egy férfi is feltűnik majd az életemben. Akkor jót nevettem ezen az egészen, hiszen nem is sejtettem, hogy ősszel tényleg menni fogok, méghozzá az argentin dzsungelbe. A jóslat tehát valóra vált, ezért most visszahívom a hölgyet, hogy megtudakoljam tőle, hol késik az a pasi – mesélte Mariann nevetve.

A Pa-Dö-Dő oszlopos tagja nemcsak az éneklés megszállottja, hanem az ezoterikáé is. Ezenkívül imádja a természetet, az állatokat, és a lakberendezéssel is szívesen foglalkozik. – Kutyám és teknősbékáim is vannak. Az utóbbiak nem igényelnek túl sok törődést, a kutyussal azonban sokat foglalkozom. Emellett rendszeresen sportolok, és a házat is folyton csinosítgatom. Sosem unatkozom, mindig találok valami elfoglaltságot.

Az idén húszéves Pa-Dö-Dő kapcsán is rengeteg program, fellépés és tennivaló várja az énekesnőt. Mariann és Györgyi rengeteg jótékonysági rendezvényen lépnek fel, és javában készülnek a szokásos szilveszteri koncertjükre, amely minden évben rengeteg rajongót vonz a Blaha Lujza térre.

Forrás: RTL Bulvár
Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top