Sztárok

Csak a szex miatt voltak együtt

Amit eddig csak sejteni lehetett, most hivatalosan is bebizonyosodott: véget ért Amy Winehouse és Blake Fielder-Civil botrányos házassága.

A dolgot a házaspár egyik barátja fecsegte ki a sajtónak. Állítólag a férj már egy német modell oldalán keresi a boldogságot. Ez pedig Amy számára megkönnyítette a végleges döntést.

„Ennek vége. Számunkra nincs visszaút vagy újrakezdés. Amúgy sem tartott volna sokáig a dolog, mert csak a szex miatt voltunk együtt. Én végig mellette álltam, ahogy még talán soha senki mellett. De úgy tűnik, ez sem volt elég” – nyilatkozta az énekesnő.

Egy barátja szerint Amy élete fordulóponthoz érkezett. Heteken keresztül a padlón volt, de most már reálisan látja a dolgokat. Felismerte és elfogadta, hogy Blake-kel nincs közös jövőjük.

A férfi még mindig drogelvonó kúrán van, de mióta szabadlábra helyezték, Amy egyszer sem látogatta meg. A klinikai kezelés költségét – körülbelül 50 ezer dollárt – azonban az énekesnő állja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top