Sztárok

Mégis férjhez megy a színésznő?

Reese Witherspoon nemrég még azt nyilatkozta, hogy nem tudja, valaha oltár elé áll-e majd. A színésznő nem szívesen menne újra férjhez, mert nagyon megviselte a válás.

A nyughatatlan Oscar-díjas színésznője hét évig volt Ryan Phillippe felesége. Válásuk után Jake Gyllenhaal lett a színésznő kedvese. Mióta együtt vannak, rendre felbukkannak olyan híresztelések, hogy a színész eljegyezte Reese-t.

A pár eddig folyamatosan cáfolta ezeket a pletykákat. A színésznő – ahogy néhány nemrég készült fényképen látható – mégis jegygyűrűt visel. Ennek ellenére Reese hajthatatlan: „Nyilvánvalóan még nem távolodtam el eléggé lelkileg az előző házasságomtól, ezért még nem is gondolkodom egy újabb esküvőn.”

Hogy valaha újra férjhez megy-e, még nem tudja: „Ezen aztán végképp nem gondolkozom. Elég határozott elképzelésem van arról, milyen legyen egy házasság – vagy az egész élet. És sajnos nehezen nyugszom bele, hogy a dolgok gyakran nem úgy zajlanak, ahogy azt szeretném.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top