Sztárok

Elkelt az Osbourne lány

Az eljegyzési gyűrűt már hetek óta látni Kelly Osbourne ujján, és szeptember óta szárnyra kaptak a hírek, hogy a 23 éves színésznő és modell kedvese házasodni készülnek.

A dolog most megerősítést is nyert, hiszen a pár bejelentette, hogy igazak a pletykák. A férjjelöltről azt kell tudni, hogy mindössze 18 esztendős, és modellként keresi a kenyerét. A hír nem úgy derült ki, hogy a pár valamelyik tagja egy interjúban világgá kürtölte, hanem sokkal szolidabban közölték: a Facebook internetes oldalon változtatták meg a „családi állapot” bejegyzést. Persze a hír gyorsan eljutott egy brit napilaphoz, és ilyen módon még többen megtudták.

A párnak azóta rengetegen gratuláltak a barátok és a családtagok közül. Úgy tűnik, senkit sem zavar, hogy Kelly és Luke között 5 év a korkülönbség a lány javára, és a modellfiú még alig nőtt ki a tinikorból. A házasulási tervekre az Osbourne szülők is áldásukat adták, akik még a nyár folyamán megkedvelték Luke-ot. A barátok véleménye pedig a következő: „Nagyon komolyan gondolják, hogy együtt élik le az életüket.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top